Diensten

Nieuwbouw & Renovatie

A.E.D.T. is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe installatie's en onderhouden van bestaande. Dit voor zowel nieuwbouw- of renovatiewoningen, appartementen en winkelinrichtingen. Ook voor herstellingen kan U bij ons terecht.

Zonnepanelen

A.E.D.T. beschikt over jarenlange ervaring bij het installeren van uw zonnepanelen, particulier en industrieel. U krijgt van bij de start professionele begeleiding en duidelijk advies.

Domotica

Wilt U het leven in uw woning aangenamer en eenvoudiger maken? Kies dan voor domotica. Domotica wordt het meest toegepast in de woning voor verlichting, beveiliging en comfortfuncties. A.E.D.T. is erkend installateur van Niko Home Control.

Databekabeling

A.E.D.T. zorgt voor uw aangepast data- en telefonienetwerk. Wij zorgen voor de uitvoering van klassieke netwerken in bekabeling UTP, FTP en STP. Ook voor het ontwerpen en compleet inrichten van uw 19 inch data rack kan U bij ons terecht. Tevens zijn wij erkend installateur van Abitana Home Networks.

Parlofonie & Videofonie

Wenst U een communicatiesysteem met geluid en/of beeld, dan bent U bij A.E.D.T. op het juiste adres. Wij bieden U onder andere volgende systemen aan: Niko, Siedle, Bticino,... Uiteraard kunnen wij ook inspelen op uw persoonlijke wensen.

Herstellingen

Defecte verlichting? Elektriciteit uitgevallen? Zelfs voor de kleinste herstellingen kan U bij A.E.D.T. terecht.